Economisești bani mulți! A pus mai multe monede din cupru pe laptop, la baza ecranului. Pare ciudat, dar nu te-ai fi gândit la una ca asta! Ce se întâmplă cu laptopul tău dacă faci și tu așa? E genial!

Mulți dintre noi folosim zilnic un laptop și ne-am confruntat cu problema supraîncălzirii acestuia. Datorită spațiului prea mic care nu asigură o ventilare corespunzătoare, dispozitivul se încinge și ajunge, astfel, să meargă greu sau chiar să se închidă singur.

Dar iată că un tânăr din Japonia a descoperit soluția inteligentă la această problemă, care, din câte se pare, chiar funcționează.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți mai multe monede din cupru pe suprafața laptop-ului, pe bază, în zona din dreptul display-ului.

Monedele vor acționa ca un radiator și vor ajuta la răcire, deoarece materialul din care sunt realizate are proprietăți de transfer termic mult mai bune decât plasticul sau aluminiul din care sunt confecționate majoritatea laptop-urilor, potrivit vdtonline.com.

Sursa

Citeste si : Au un copil împreună, dar nu a contat! Fosta iubită a lui Cazacu rupe tăcerea: “Toată Timişoara ştia de relaţia cu Brigitte .Noi ne-am despărțit din cauză că, la finalul relației noastre

Femeia care i-a oferit un moștenitor fostului concurent de la Exatlon a făcut mărturisiri senzaționale despre relația pe care celebrul bărbat a avut-o cu soția lui ”Nasty”.

“Mai bine singură şi liniştită! Copilul este afectat de aparițiile tatălui său. Noi avem, în momentul acesta, o relație frumoasă în ceea ce privește educația copilului. Îi plătește pensia alimentară regulat. Noi ne-am despărțit din cauză că, la finalul relației noastre, umbla prin altă parte. Toată Timișoara știa de relația cu Brigitte, pentru că este un oraș mic. Nu este un secret pentru mine acest lucru, pentru că știam”, a declarat Nicoleta pentru Click.ro

În momentul în care s-a dus la Exatlon, Cătălin Cazacu avea o relație cu Anna Roman. O brunetă superbă, cu care, de altfel, era și logodit. În momentul în care a văzut imaginile cu iubitul ei și Claudia Pavel, Anna a luat decizia să-l părăsească pe motociclist.

Ulterior, lucrurile dintre Cătălin Cazacu și Anna Roman au părut că intră pe făgașul normal. Ar fi reluat legătura, asta dacă ținem cont că tânăra i-a făcut o lungă vizită sportivului, în apartamentul său. Până la urmă, însă, Cătălin Cazacu a anunțat că are o relație cu prezentatoarea de la Kanal D Ilinca Obădescu.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.