HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 IULIE 2018. VĂRSĂTORII DEVIN PESIMIȘTI

Horoscopul zilei de 14 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător sunt pesimiști și își fac gânduri negre.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Contextul astral cu Luna în tranzit pe casa sentimentelor le aduce celor născuți în zodia Berbec poftă de flirt, distracții alături de partener și chef de viață. Nativii vor fi veseli, binedispuși și extrem de pătimași în manifestarea sentimentelor, chiar erotici. Cei care au copii pot aborda problemele de zi cu zi într-un mod amuzant, care să fie întocmai pe placul celor mici. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor ca în exuberanța lor să nu devină superficiali.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dezamăgiri astăzi venite în special din partea unor persoane dragi, posibil chiar rude. Poate fi vorba de niște planuri schimbate fără a fi consultați sau de niște conflicte de idei, percepții, principii. Nu este exclus ca starea de spirit să le fie alterată de niște evenimente care nu se petrec așa cum ei s-ar fi așteptat sau și-ar fi dorit ei. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să încerce pe cât posibil să se mențină departe de polemici.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Contextul astral cu Luna în tranzit pe casa comunicării le aduce celor născuți în zodia Gemeni dorința de exprimare liberă, pofta de a vorbi și le oferă ocazia unor dialoguri elevate, nobile. Nativii vor dori să se evidențieze prin ceea ce au de spus și vor alege subiecte deosebite, uneori dificile pentru cei din jur, dar vor urmări ca astfel să fie apreciați pentru cultura și vocabularul de care dau dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să aibă grijă la mesajele transmise pentru a nu intra în conflict cu cei din jur, în special cu femeile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Rac se poticnesc de situația financiară în ducerea la bun sfârșit a unui plan avut. Fac socoteli și nu reușesc să-și împace dorința cu putința, fapt ce le va tăia tot elanul și-i va demoraliza. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu facă cheltuieli nesăbuite și să nu se avânte în planuri pe care nu le pot susține financiar. Este momentul să devină mai lucizi în administrarea finanțelor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a se întinde mai mult decât le ajunge pătura și starea lor generală de entuziasm le poate cauza probleme, în special financiare. Pe de altă parte, energia de care dau dovadă astăzi, dacă și-o canalizează în scopuri benefice, îi poate ajuta să rezolve niște sarcini amânate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să aibă grija la dialogul cu partenerul, la modul în care-și exprimă dorințele și solicitările, deoarece se crează un context astral favorabil conflictelor în cuplu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Fecioară nu se pot lăuda cu o stare de sănătate excepțională și totul poate fi doar o consecință a faptelor nesăbuite de până acum ale nativilor. Este posibil să aibă parte de dureri de cap, stări hipertensive sau tensiune oscilantă, stări de nervozitate și irascibilitate, dar și oboseală excesivă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor odihnă și adoptarea unui stil de viață echilibrat, în primul rând o alimentație sănătoasă și apoi mișcare fizică.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de o viață socială activă astăzi. Vor ieși cu prietenii, vor merge în vizită la rude și vor fi foarte bine dispuși, chiar puși pe glume și autoironii. Contextul astral le crează ocazia de a cunoaște persoane importante, persoane cu funcție, care să se dovedească pe viitor a le fi de ajutor în carieră și în ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi îndeamnă pe nativi să-și păstreze o atitudine adecvată contextului în care se regăsesc și să se concentreze să facă o impresie bună celor din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Scorpion se concentrează pe propria imagine și pun mare preț pe ceea ce gândesc sau cred cei din jur despre ei. Vor să facă o impresie bună și se forțează să fie pe placul tuturor, comportament care s-ar putea să fie etichetat de unii ca fiind fals. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să nu se avânte în declarații publice sau în dialoguri care ar putea avea rezonanță ami departe.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Contextul astral creat acum nu le aduce celor născuți în zodia Săgetător vești prea bune dacă au în plan o deplasare, ba chiar le recomandă să o amâne pentru weekendul viitor. Pot apărea blocaje, dar și neplăceri la drum și nu este obligatoriu să fie cauzate de nativi. Horosocpul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la drum (dacă totuși decid să plece) sau dacă deja se află într-o călătorie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a fi egoiști, egocentriști și orgolioși, iar în unele cazuri manifestările lor se pot îndrepta de la vulgaritate pâna la lipsa respectului față de cei din jur. Pot intra în conflicte cu ceilalți din cauza caracterului, în special cu partenerul care nu va tolera să fie afectat de comportamentul lor superficial. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor mai multă responsabilitate în acțiuni și fapte.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Vărsător nu se bucură de o stare de sănătate excelentă, iar acest aspect le favorizează disconfort psihic și emoțional. Nativii pot avea gânduri negre, sinistre, neobișnuite se pot frământa excesiv și-și pot face scenarii nefaste, însă este un context mult favorizat de lună și se va evapora relativ repede. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să se înconjoare de oameni optimiști și să încerce să gândească pozitiv, să-și impună chiar acest stil de viață și pe viitor pentru că, într-o oarecare măsură, suntem ceea ce gândim.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 iulie 2018
Cei născuți în zodia Pești își dedică ziua liberă pentru a lucra la un proiect personal sau rezolvă niște sarcini ce țin de locul de muncă. Contextul astral creat le poate aduce stări de oboseală și nervi, iar tensiunile acestea se pot răsfânge asupra sănătății, în special în cazul nativilor Pești care au probleme de natură cardiovasculară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să nu se suprasolicite și să-și păstreze timp pentru relaxare.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.