Incredibil, nu stiai! In AVIOANE nu exista rândul 13 de scaune!Nu te-ai gandi niciodata, care e explicatia.

Majoritatea companiilor aeriene au „sărit” peste numărul 13 atunci când vine vorba de numerotarea rândurilor în avion. Explicaţia nu se referă doar la supersitiţii, ci şi la partea economică.

Pasagerii din multe ţări au refuzat să stea pe scaunele numerotate cu numărul 13. Sunt foarte mulţi călători cu teamă de zbor, iar ei ar fi cu atât mai stresaţi dacă ar lua loc pe rândul 13. În acest fel, companiile doresc să îi facă pe pasageri să se simtă și mai în siguranță, ci nu ghinioniști, cum s-ar întâmpla dacă ar sta pe numărul 13.

vezi mai jos video incredibil despre:NOR SFERIC CIUDAT PE CERUL
JAPONIEI

Cu toate acestea, majoritatea companiilor aeriene care au ales să elimine acest rând din avion, nu au renunţat să facă embarcări de la porţi cu numărul 13, potrivit airlinereporter.com.

citeste si, NOR SFERIC CIUDAT PE CERUL
JAPONIEI

Fotografii bizare au venit din Japonia saptamana trecuta care ne arata un nor sferic deasupra orasului Fujisawa, la sud de Tokyo. Potrivit relatarilor fotografului, norul si-a pierdut forma imediat dupa ce a fost fotografiat si s-a dizolvat ca si cum nu ar fi existat acolo.

Chiar daca fotografiile nu au fost verificate de cineva independent, nu este pentru prima data cand un asemenea nor in forma de bila isi face aparitia. Unii sugereaza ca acesta ar fi un tip rar de nor, formatiune orizontala care apare datorita fronturilor atmosferice si care este asociata cu aparitia furtunilor:

Dar acestia sunt nori cilindrici si niciodata sferici, deci cel in discutie trebuie sa fie de o alta natura. Un alt fotograf a postat acelasi nor, dar din alta pozitie, si, dupa cum putem observa, nu are aceeasi forma sferica.

Dar acestia sunt nori cilindrici si niciodata sferici, deci cel in discutie trebuie sa fie de o alta natura. Un alt fotograf a postat acelasi nor, dar din alta pozitie, si, dupa cum putem observa, nu are aceeasi forma sferica.

Meteorologul Todd Lane de la Universitatea Melbourne din Australia a declarat ca a doua fotografie este si cheia dezlegarii misterului. Norul, probabil, este unul normal. Forma sferica i se releva celui aflat in locul potrivit, la momentul potrivit.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.