Mara Bănică, în comă! Medicii i-au dat 1% șanse de viață

Aflată la volanul autoturismului personal, Mara Bănică a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un stâlp.

Transportată de urgenţă la spital, medicii i-au dau Marei 1% şanse de supravieţuire. Accidentul a avut loc în urmă cu 15 ani, iar recuperarea a fost lungă şi anevoioasă. Semnele cumplitului accident se văd clar pe corpul jurnalistei. După luni de zile în care este a fost la pat, colegii au ajutat-o să iasă din casă. Imaginile cu Mara Bănică în cărucior au fost surprinse la trei luni de la accident

„Am fost în comă trei zile, a fost o cumpănă mare din viața mea. Tocmai mă întorsesem din Irak, ironic, un paradox. Era să mor la 50 de metri de casă. Veneam de la o petrecere. Nu-mi amintesc mai nimic din spital, aveam ficatul rupt, coastele rupte, picioarele, îmi făcuseră o extensie la șoldul drept. Norocul a fost că am luat stâlpul pe mijloc, că altfel l-aș fi omorât pe cel din dreapta. N-a venit salvarea timp de 13 minute, doar două dube de poliție, un taximetrist și un băiat vecin cu mine. Eu eram lipită de parbriz, toată lumea credea că sunt moartă. „, a povestit Mara Bănică, la Xtra Night Show.

Sursa

Citeste si : NOI DETALII DESPRE MOARTEA LUI DUMITRU POSTELNICU, TATĂL ADINEI DE LA HEAVEN

Dumitru Postelnicu, tatãl solistei Adina, de la Heaven, s-a stins din viață miercuri seara, după ce a suferit un atac de cord și, din păcate, nu a mai putut fi salvat. Vasluienii si-l amintesc drept un om bun, discret, care a luptat pentru familie ca nimeni altul.

Iubea foarte mult aceste meleagurile natale, însă în urmă cu un an se mutase în București, acolo unde își cumpărase o casă, pentru a fi mai aproape de cele fiicele sale și de nepoței, scrie vremeanoua.ro. Dumitru Postelnicu sau Miticã, asa cum îl strigau prietenii, a murit în noaptea de miercuri spre joi, diagnosticul medicilor fiind „apnee în somn”, spun surse apropiate familiei. Înmormântarea, a anuntat familia, va avea loc duminicã la Bucuresti, desi Miticã Postelnicu a stat toatã viata sa în Vaslui. Dumnezeu sa îl ierte!.

„Am fost colegi, prieteni foarte buni. Sunt cutremurat de aceastã veste!”
În anul 2000, specialist în gaze si instalatii sanitare, inginerul Dumitru Postelnicu a demarat o afacere proprie. A pus pe picioare firma Vaspost SRL Vaslui, companie care se ocupa de tot ce înseamnã centrale termice, instalatii interioare, instalatii de rãcire s.a. O firmã care a crescut frumos si care avea, în 2001, un numãr de 23 de angajati si o cifrã de afaceri foarte solidã. În ultimii ani, firma avea o cifrã de afaceri de 120.000-150.000 de lei, anual, cu opt sau zece angajati, reusind sã reziste în conditiile economice vitrege ale judetului.

„Sunt cutremurat de aceastã veste. Am fost colegi, înainte de 1989, la Institutul de Proiectãri Vaslui, acolo unde am pus pe hârtie si au devenit realitate toate planurile urbanistice ale municipiilor Vaslui, Bârlad, Husi, orasul Negresti, multe alte investitii. Un bun coleg, un prieten adevãrat, multi ani am fost foarte apropiati. Mã doare sufletul sã stiu cã a plecat dintre noi atât de tânãr, mai avea multe de spus. Avea o familie frumoasã, era iubit si respectat. Îi voi pãstra în memorie, pentru totdeauna, o frumoasã amintire. Dumnezeu sã-l odihneascã”, este mesajul pe care Adrian Tighici, managerul general al Gaz Est, l-a transmis cãtre toti cei care l-au cunoscut pe regretatul om de afaceri.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.