Polițiștii au primit o scrisoare de la o fetiță de 9 ani, au citit-o, dar când au văzut o bancnotă de 50 de lei îndesată înăuntru, au înlemnit. Și-au dat seama și au fugit, ce a urmat i-a îngrozit

Un polițist care-și cumpără gogoși poate părea ceva banal, dar pentru Brooke, o fetiță de 9 ani, scenariul acesta va fi unul pe care-l va ține minte toată viața. Brooke stătea la rând, încercând să cumpere gogoși, dar când a ajuns la casier, a descoperit că nu are destui bani.

Totuși, exista în spatele ei un străin cu inimă mare, agentul de poliție Chad. Iar ceea ce a urmat a fost o serie de evenimente în lanț care pur și simplu au topit inimile oamenilor. Chad a spus casierului că va plăti el pentru fată, iar Brooke, surprinsă de gest, a fugit repede din magazin după ce și-a primit gogoșile.

Dar când a ajuns acasă, s-a gândit mai bine și a decis să scrie o scrisoare în care să mulțumească secției de poliție din cartierul ei! În scrisoare a pus și o bancnotă de 10 dolari, fiindcă atât costaseră gogoșile. Polițiștii au fost atât de mișcați de gestul fetei încât au pus mână de la mână și i-au cumpărat un card pentru jucării în valoare de 50 de dolari.

Dar ce a făcut fata cu cardul i-a surprins și mai mult: l-a dăruit unei campanii care se ocupă cu strângerea de jucării pentru copiii ai căror părinți nu își pot permite. Familia lui Brooke spune că fata a acționat de una singură. Acum, această fetiță de 9 ani a devenit un model pentru comunitatea din care face parte!

Sursa

Citeste si : Un singur ingredient din bucătărie te scapă de punctele negre și părul de pe față. Costă 50 de bani

Pentru a scăpa de punctele negre și de părul de pe față, poți folosi un singur ingredient. Este foarte ieftin și cu siguranță îl ai deja în bucătărie. Nu trebuie să folosești produse cosmetice costisitoare pentru a scăpa de astfel de probleme. Iată ce poți face.

Un singur ingredient din bucătărie te scapă de punctele negre și părul de pe față. Costă 50 de baniPentru a face masca ce te va scăpa de punctele negre și de părul facial, ai nevoie de un albuș, dar și de puțină vată sau dischete demachiante. Este important ca acestea să nu aibă cusături pe margine.
Pentru a aplica masca, trebuie să separi albușul de gălbenuș. După aceea, bate bine albușul. Aplică-l pe față. Peste el poți pune un strat subțire de vată, iar la nevoie poți aplica un nou strat de albuș.

Ai grijă să eviți zonele în care există păr pe care nu vrei să îl îndepărtezi, cum ar fi sprâncenele, tâmplele etc.

După ce ai aplicat masca pe față, așteaptă aproape o oră, astfel încât să te asiguri că este complet uscată înainte de a o îndepărta. Când observi că s-a uscat în totalitate, o poți îndepărta.

Ai grijă, însă, să nu tragi prea tare de ea pentru că ți se poate irita pielea. De asemenea, este important să nu o îndepărtezi dintr-o singură mișcare, bruscă. Dacă nu scapi de punctele negre după prima aplicare, atunci după câteva zile poți aplica din nou masca.

Pentru a scăpa de punctele negre poți aplica și o mască din pastă de fulgi de ovăz. Trebuie să se amestece fulgii de ovăz cu o lingură de miere și cu sucul de la patru roșii. Aplicați masca pe față, lăsați-o timp de 10 minute să acționeze, după care o puteți îndepărta. Masca trebuie aplicată în fiecare zi, până vei scăpa de problemă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *