Un prahovean a reușit să își facă o casă cu dormitor și living… din piatră seacă! Inițial, bărbatul a vrut să facă un adăpost, în caz că-l prinde ploaia, dar acum locuința este la un pas să devină obiectiv turistic. Uite cum arată:

Un prahovean a reuşit să-şi facă o casă din piatră seacă! Bărbatul are acum o locuinţă care seamănă destul de mult cu cea a Familiei Flinstone. I-a luat ani buni ca să o realizeze, dar acum casa lui este la un pas să devină obiectiv turistic.

Casa primitivă se află în comunca Tătaru, județul Prahova. Locuința a fost săpată într-o stâncă de calcar.

Vasile Șerban a muncit ani de zile la ea cu târnăcopul. Inițial omul a vrut să facă un adăpost, în caz că-l prinde ploaia.

„De ani de zile am început, dar era mai jos, mai așa, mergeai mai aplecat. Acum am făcut să mergi și în picioare prin ea”, spunea bărbatul într-un interviu.

Pe măsură ce grota prindea contur, omul s-a gândit că ar putea să o transforme într-o capodoperă de care să se mândrească toată comuna.

„N-ai cum să nu te cuprindă un fior, un sentiment de respect pentru dumnealui”, povestește soția bărbatului.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani nu este sculptor, dar vecinii știu cât de harnic este.

Omul a făcut chiar și niște scări ca să poți ajunge mai ușor la casa de piatră, dar și la micul iaz pe care l-a făcut în apropiere.

Localnicii speră că pe lângă chiliile din piatră săpate în satul lor cu sute de ani în urmă, locuința primitivă va reuși să devină obiectiv turistic.

Sursa

Citeste si : Magia ochilor verzi. Iată calitățile incredibile ale oamenilor cu asemenea ochi

Oamenii cu ochi verzi dintotdeauna au fost considerați deosebiți. În trecut, femeile erau asociate cu vrăjitoarele sau cu făpturi magice. Astăzi, peroanele cu ochii verzi sunt cele mai rar întâlnite, fiind doar 2 % din totalul populației globale.

Statistic, culoarea verde este atât de rar întâlnită în secolul XXI, pentru că în trecut inchiziția a nimicit mii de reprezentante feminine, considerate vrăjitoarea din cauza ochilor verzi. Ele erau urmărite, persecutate și apoi omorâte.

Istoricii au ajuns la concluzia că majoritatea femeilor erau arse pe rug înainte de a fi avut posibilitatea să aibă copii, pentru că bărbații evitau relația cu ele din frica de a fi blestemați.

Culoarea verde a ochilor are o influență semnificativă asupra caracterului. Aceste persoane creează o imagine calmă în exterior, însă în interior experimentează o gamă vastă de emoții. Ele sunt foarte sensibile și empatice, de aceea orice sentiment va fi trăit foarte intens.

Oamenii cu ochi verzi sunt niște ascultători foarte buni. Ei știu să te asculte și să îți ofere sprijinul necesar. Această calitate îi face niște prieteni extraordinari.

Ei vor fi în stare să se sacrifice de dragul altei peroane, deoarece mai degrabă sunt dispuși să dea, decât să ceară. De asemenea, sunt extrem de loiali, de aceea trădarea îi va afecta extrem de mult.

Într-o relație, peroanele cu ochi verzi sunt niște parteneri de excepție. Femeile vor fi niște iubite foarte tandre și atente față de nevoile partenerului, iar bărbații vor fi în stare să depășească cele mai mari obstacole pentru a salva relația. Ambii vor fi niște parteneri sensibili și părinți afectuoși.

În domeniul sănătății, oamenii cu acestă culoarea a ochilor, din cauza insuficienței de melanină, vor fi expuși bolilor sistemului nervos și a celui digestiv. Le este specifică instabilitate emoțională, astfel încât dispoziția li se pate schimba de câteva ori în decursul la o zi.

Culoarea verde se întâlnește extrem de rar printre asiatici și locuitorii Americii de Sud. Cei mai mulți reprezentanți ai acestei culori se află în Islanda și Turcia.

sursa

Citeste si : O femeie puternică nu va implora niciodată. Ea pur și simplu va pleca

Multe femei s-au ciocnit cu astfel de situații.

Îți place de un tip. Se pare că și el te place. Vă plimbați, simți acei fluturi în stomac și deja visezi să-i fii soție, iar el – dispare brusc. Rămâi singură, disperată. Inventezi tot felul de scuze pentru care nu te place.

Ți se pare că totul funcționa perfect, iar el nu te mai sună. Arzi de dorință să-i scrii un mesaj în care să-i spui cât de bine v-ați simțit împreună. Dar, te rog, nu o face! Se va speria și mai mult, crezând că ești obsedată.

De ce să nu procedezi ca și el? Când îmi amintesc că am trăit și eu astfel de experiențe, regret că am fost încăpățânată și am pierdut timpul pe oameni care, pur și simplu, nu meritau.

De fapt, toate au fost doar semne care-mi spuneau: „Fugi!”. Dar, orbită de dragoste, nu am observat că, de fapt, el a fost cel care a plecat.

O femeie adevărată și puternică nu va implora niciodată, ci va pleca la momentul potrivit.

Este timpul să nu mai facem aceste greșeli. E timpul să nu ne mai agățăm de bărbații care stau cu un picior în afara relației. Viața este prea scurtă și există o mulțime de bărbați extraordinari.

Femeile puternice nu cer și nu cerșesc. Ele pleacă când simt că nu mai sunt dorite. Dacă nu înțelegi care este acel moment, iată câteva semne:

Nu-și găsește timp pentru a te vedea. Indiferent cât de ocupat este, dacă-și dorește, va găsi întotdeauna o modalitate. Când începe să caute scuze, e timpul să-ți găsești pe altcineva.

Se comportă ca și cum nu-i pasă. Cel mai frumos lucru la bărbați este că, majoritatea dintre ei sunt foarte ușor de înțeles – nu sunt la fel de complicați ca și femeile.

Fii atentă la felul în care se comportă, nu aștepta vreo schimbare, ci confruntă realitatea.

sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.